A WEP Hungary Kft. bemutatása

WEP A WEP Hungary Kft.-t 1993-ban alapítottuk, az alapítók 1991. óta foglalkoznak katalizátor-technikával. A társaság elsődleges tevékenységi köre a gépjárművekhez alkalmazható katalizátorok fejlesztése és kereskedelme. Magyarországon eddig több mint 70.000 gépkocsiba szereltünk be katalizátort. A legnagyobb mennyiségű referenciánk a következő területekhez kötődik:

  • A HungaroLADA Kft. szállítójaként a WEP katalizátorait szereltük gyári új Lada gépkocsikba, lehetővé téve azt, hogy e kedvelt kelet-európai járművek teljesíteni tudják a forgalomba hozatalhoz előírt, szigorodó károsanyag-kibocsátási határértékeket.
  • A magyar Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium pályázatain elnyertük a használt személygépkocsikba történő, államilag támogatott katalizátorbeépítés jogát. Ezzel a lehetőséggel élve eddig 18.000 személygépkocsiba került WEP - Car Sound katalizátor.
  • Folyamatosan bővítjük országos viszonteladói hálózatunkat, melybe gépjármű szakszervizek, alkatrész nagy- és kiskereskedések, kipufogógyártók és -szervizek tartoznak, akik termékeinket részben maguk építik be, részben beépítőműhelyek és gépkocsitulajdonosok részére továbbértékesítik.

WEP Romania SRL

A WEP - Car Sound katalizátorok 1998. óta rendelkeznek a román közlekedési főhatóság (Registrul Auto Roman) forgalmazási engedélyével. Romániai forgalmazónk a WEP Romania SRL (RO-4150 Odorheiu Secuiesc, str. Tamási Áron 55/A, tel: +40-745-622246, tel/fax: +40-266-217203).

Katalizátoraink műszaki adatai és alkalmazhatósága

Katalizátorainkat az USA-ban a Car Sound Exhaust Systems, Inc. kaliforniai gyárában fejlesztették ki és gyártják, oly módon, hogy teljesítsék a világszerte egyre szigorodó környezetvédelmi előírásokat, beleértve az amerikai EPA és a California ARB által megszabott határértékeket. Magyarországi forgalmazásukhoz ezeken túl meg kellett felelniük az ENSZ-EGB 83.01/B, és /D illetve 83.02/B, /C és /D előírásainak is, amit a Közlekedéstudományi Intézetben végzett mérések igazolnak. A katalizátorok főbb geometriai méreteit és alkalmazhatósági adatait (motor-lökettérfogat és jármű összsúly alapján meghatározva) típuslistánk tartalmazza.

Jelenleg forgalmazott katalizátoraink rendelkeznek a Központi Közlekedési Felügyelet "H"-forgalomba hozatali engedélyével. Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük, jelenleg is mérés és engedélyezés alatt áll több termékünk.

Katalizátoraink elnyerték a "Környezetbarát Termék Védjegy" használatának jogát is.

A WEP - Car Sound három komponensre ható katalizátorok műszaki jellemzői, típus és méretválasztékai túlmutatnak a legtöbb katalizátor gyártó által kínált megoldásokon. Termékeink saválló rozsdamentes acéllemezből készült házára 5 év garanciát, a platina, palládium, és ródium nemesfém-bevonatú kerámia- (vagy fém-) magra 60.000 km garanciát vállalunk.

Katalizátorainkat folyamatosan a Magyarországon legnagyobb számban futó gépjárművekhez alakítjuk, a kipufogócső egyszerű megbontásával gyorsan, a gyári megoldással azonos módon felszerelhető katalizátoros egységeket állítva össze. Ilyen jellegű kínálatunkban szerepel jelenleg a VAZ teljes típuscsaládja ("kocka-Lada", Samara, Niva), a Daewoo és a Suzuki teljes típuscsaládja, a Trabant 1.1, és a Wartburg 1.3.

Egyéb termékeink

Terméklistánk tartalmaz még kiváló minőségű oxigén-szondákat, és a katalizátor rezgését csillapító flexibilis csöveket is.

Forgalmazunk általánosan alkalmazható lambda-szondás vezérlésű üzemanyag-szabályzó rendszereket is, melyek beépítésével a legtöbb, már korszerűbb karburátoros vagy injektoros (hagyományos keverékszabályozású) motorral szerelt európai gépkocsi teljesíteni tudja az ENSZ-EGB 83.02 előírásait. A Car Sound gyárral közösen kifejlesztett rendszereinkkel a karburátoros VAZ gépkocsik és GAZella kisteherautók "Euro 2" emisszió-szintet értek el.